viziunea panterei mov asupra panterei, movului, viziunii…etc

firesc, e despre mine, minunata, colorata, importanta, socanta, enumeranta pantera mov. si lucruri pe langa.

ciocolata morgana noiembrie 26, 2007

Filed under: de-ale panterei mov — Irina Guțan @ 8:06 pm
Tags: , , ,

in fiecare zi ma astept ingrozita sa ma sune marmota si sa ma intrebe cum mi se pare noua milka, cea care se gaseste doar in reclame, de cumparat mai degraba gasesti marmote la litru decat noua milka. si nu o sa pot sa-i spun ca am mancat si ca e foarte buna si fara par pentru ca eu nu pot minti un animal de padure de talie mica, cu blana semi-pretioasa care pe deasupra mai si lucreaza in controlul calitatii serviciilor. si pentru ca nu vreau sa-mi dezamagesc putinii prieteni, cu atat mai putin pe cei fara degete opozabile si care fac totusi efortul de a da un telefon din cand in cand, am intrat de ceva timp intr-o frenezie a cautarii milcii mult-promise. concluzia pana la momentul de fata este ca noua campanie milka ar prea putea fi de fapt o campanie a BOR, acum in toiul postului, pentru a ne gadila torturator rusinea drept in talpa. intre timp, imi inchid preventiv telefoanele si ma mut o vreme la receptie marfa la carrefour.

 

2 Responses to “ciocolata morgana”

  1. a lu' calota Says:

    Draga mea! Eu zic sa ne facem pile la controlul calitatii… ca degeaba stai tu la receptie marfa :P… trebuie sa mergem direct la sursa. „I know a friend, that knows a friend, that knows a woodchuck”(…si dah… am dat search pe google pentru a afla cum se zice la marmota in engleza 😛 )

  2. Roberta Says:

    Draga,imi pare foarte rau de tine ca nu ai gasit noua milka…in timisoara e peste tot …chiar si in magazinele de la coltul blocului!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s