viziunea panterei mov asupra panterei, movului, viziunii…etc

firesc, e despre mine, minunata, colorata, importanta, socanta, enumeranta pantera mov. si lucruri pe langa.

si uite-asa… iulie 12, 2008

Filed under: si uite-asa.. — Irina Guțan @ 8:58 pm
Tags: , , , , ,

Am lucrat doi ani si jumatate la o firma mica (dar infipta) din bucuresti careia n-o sa-i dau numele, ca asa sunt eu, fata de zahar. mult timp, multe colege, multe impresii, dar nu multi bani si nu multe motive de-a face…performanta acolo. pentru job part-time in facultate a fost mai mult decat ok. long story short, in timp ce eram in concediu fara plata, ba chiar in timp ce eram plecata din tara, mi-am dat demisia, intr-un grandios moment de ratacire (si amnezie on top of it all). translation: sefa mea a „crezut” ca vreau sa plec de la ei, drept pentru care- si ea fata de zahar- m-a scutit de efort: a facut demisia, a semnat-o, a parafat-o si-a trimis-o la itm la inregistrat. da, a semnat-o in ambele locuri, e drept ca avem acelasi prenume deci vad de unde nedumerirea ei in legatura cu ce si cum trebuie semnat.. ceea ce mi-a deschis si mie pofta de semnat, dar nu demisii ci plangeri. asa ca pentru o vreme my middle name is „reclamantul” :-> so daca aveti sugestii/idei/pareri legat de asta, mai ales trebi legale, feel free sa dati cu ele in mine.

…am ajuns si somera.

 

One Response to “si uite-asa…”

  1. bamse Says:

    ma, dpdv legal, poti cere despagubiri. ca sa nu mai vorbesc de faptul k pt asa o nesimtire ma indoesc ca ti-ar cere careva sa petreci la ei perioada aia de 2 saptamani post-demisie (daca au nesimtirea sa-ti ceara ei, da-i in mm-sii si trantese-le usa in nas, n-au ce-ti face).
    e semnata si datata demisia aia in perioada in care erai plecata? pt k dak da, e de-ajuns sa mergi la itm si se ocupa ei de restul…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s