viziunea panterei mov asupra panterei, movului, viziunii…etc

firesc, e despre mine, minunata, colorata, importanta, socanta, enumeranta pantera mov. si lucruri pe langa.

Ghid de utilizare a bazinului martie 27, 2009

Filed under: fatalul cotidian — Irina Guțan @ 10:31 am
Tags: , , ,

Urmand trendul lansat de  Iulia, cel al tutorialelor de uz zilnic, iata inca unul care ar putea folosi multora.

Sfatul nr 1: teoria „cu cat stropesti in jur mai tare, cu atat inoti mai bine”, desi ai baga mana in foc ca e adevarata, may be a little shaky. just a bit.

Sfatul nr 2: se inoata pe dreapta culoarului. as in, se merge pe dreapta, se vine pe dreapta. ca la masini. pentru cine n-are carnet, dreapta e aia pe care-o folosesti la.. ma rog, scris 😛 (probabil) surprinzator sau nu, e o metoda care previne destul de bine ciocnirile si picioarele in burta la jumatea bazinului. try it! you’ll be amazed!!

Sfatul nr 3: despartitoarele de culoar nu sunt bancute. get the fuck off! ca sunt puse acolo cu un motiv. si ca tot suntem aici, daca simti tu nevoia coplesitoare sa stai la o barfa mica pe bancuta cu prietena ta (cu care e obligatoriu sa inoti aripa-n aripa ocupand tot culoarul), fa-o in parc, vrabiuta mica! mai simplu si daca vrei sa agati, nu tre sa dai din aripioare ca inecata in timp ce vorbesti cu mistocul ala cu ceafa de porc si lant de bicicleta.

Sfatul nr 4: daca vrei sa te joci cu mingea in apa, din nou, exista o solutie mai buna- cumpara-ti o piscina gonflabila! mai putina apa, desigur, dar si mai putine batai de cap (literally).

Ok, m-am mai racorit ;;)

 

1 Responses to “Ghid de utilizare a bazinului”

  1. Ela Says:

    ceea ce-mi aminteste ca tre sa-mi fac un abonament la o piscina, si-apoi I’ll play by the rules, daca tot am primit instruire gratuita


Lasă un comentariu